Mens jeg ventet på middagen i dag improviserte jeg fram en deilig kokosis som gikk ned på høykant etter middag.
Jeg elsker is! Kunne spist det hele tiden, til hvert måltid om det hadde vært mulig. Og det fineste er at man kan trylle fram så mange forskjellige hjemmelagde iser på lavkarbo, så da er jo denne sommeren reddet. For å ikke snakke om resten av livet, hehe.
♥ Kokosis alà Lillececcan ♥
- En boks orginal kokosmelk, jeg brukte den lilla fra Santa Maria (light fungerer ikke)
- 30 g kremføte
- 30 g kokosmasse
- søtning, jeg brukte Natreen
La kokosmelken stå i kjøleskapet noen timer slik at den deler seg, for du skal bare bruke den faste hvite delen.
Bland kokosmelken og fløten sammen, ha i søtning og kokosmasse. Neste gang skal jeg bruke mindre, for de sveller litt og det ble litt too much.
Sett blandingen i fryseren i noen timer, til den har fått den konsistensen du ønsker. Husk å røre hver halvtime så isen ikke krystalliserer seg, for det er ikke noe godt.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar